Dondurma Külahı

Dondurma Külahı

Hepimizin severek yediği dondurma külahını yakından tanıyalım. Dondurma külahı imalatında yılların vermiş olduğu tecrübeye dayanarak sizleri en iyi şekilde bilgilendireceğiz.

Hem görüntüsü hem de özgün lezzetiyle insanların beğenisini kazanan dondurma külahları ile ilgili detayları öğrenmek ister misiniz? Bu sayede dondurma yerken bir yandan da külahın üretimi, kaç kalori olduğu, nereden alınabildiği dondurma dışında nasıl kullanıldığı gibi bilgilere de hakim olacaksınız.

Farklı çeşitlere sahip olan ve genellikle yaz aylarının vazgeçilmez lezzeti olan dondurmayı yemek için kullanılan dondurma külahları, ince dokulu ve gofret kıvamındadır. Bir nevi dondurmayı tamamlayıcı bir lezzet olduğu için, dondurma külahları ilk üretildiği tarihten bu yana oldukça popüler bir hale gelmiştir. Çeşitli şekillerde olsalar da çoğu zaman koni biçimindedir.

İnce, kalın, sert gibi çeşitli formlarda üretilen külahlarla farklı lezzetlere de imza atabilirsiniz. Külahın içinde bulunan malzemeleri öğrendiğinizde tat olarak onlarla uyum sağlayan değişik yiyecekleri bir araya getirebilir, onlarla hoş ve göz alıcı sunumlar yapabilirsiniz. Bunun için külahları nereden satın alacağınızı bilmenizde yarar vardır. Böylece dilediğiniz sayıda külah alabilir, onları dondurma ya da farklı besinlerle hazırlayarak insanlarla paylaşabilirsiniz.

dondurma külahı

Dondurma Külahı Ne İşe Yarar?

Özellikle yaz aylarında neredeyse dondurma yemeyen yoktur. Hepimizin severek yediği dondurma, külahta olduğunda daha da lezzetlidir. Hem görünümü hem de kendine has lezzeti ile herkes tarafından çok sevilen dondurma külahlarının hangi özelliklere sahip olduğu da merak edilir. Farklı çeşitleri ile günümüzde her mevsim vazgeçilmez tatlardan olan dondurmayı yerken daha da fazla lezzet katan dondurma külahı;  dondurmanın içine yerleştirildiği, yeme kolaylığı sağlayan ince dokulu ve gofret kıvamında ürünlerdir. Dondurmayı tamamlayıcı bir lezzet olması ile dondurma külahları her dönem oldukça popülerdir.

Fransız yemek kitaplarında 1800’lü yılların başlarında adı geçen dondurma külahları, tarihe ilk kez İtalyan asıllı Italo Marchioni tarafından üretilmiştir. 1896 yılında bu lezzeti üreten Marchioni, ilerleyen yıllarda seri üretime geçmiştir. Italo Marchioni tarafından 1903 yılında dondurma külahlarını otomatik olarak tasarlamaya başlayan makine, dondurma külahlarının tescil edildiği ilk tarih olarak kabul ediliyor. Marchioni, günümüzde oldukça popüler hale gelen bu eşsiz lezzeti dünyaya tanıtmıştır.

Her geçen gün daha popüler hale gelen ve çeşitlenen külahlar farklı çeşitlerde üretilse de genellikle koni biçimindedir. İnce, kalın, sert gibi farklı formlarda üretilen külahlar, farklı lezzetler sunan eşsiz seçeneklerdir. Külahın yapımında kullanılan malzemeler, tat olarak onlarla uyum sağlayan değişik yiyeceklerin bir araya gelmesi ile daha hoş ve lezzetli sunumlara imkan sunar. Dondurma ve soslar ile bir araya getireceğiniz dondurma külahı, sunduğu eşsiz lezzet ile damaklarınızda çok hoş bir tat bırakır.

Dondurma Külahı Neden Yapılır?

Dondurma külahı yapımı oldukça basittir. Dondurma külahı üretiminde belirli malzemeler ve kalıplar kullanılarak kısa sürede üretim gerçekleştirilebilir. Dondurma külahının yapımında su, kabartma tozu, nişasta kullanılır.  Hepsi bir arada bir kaba eklenen karışıma yağ, vanilya, un, karamel eklenir ve karıştırılır. Külaha kakao ve şeker eklenerek farklı bir aroma verilebilir. Karıştırıcı yardımı ile yüksek devirde çırpılan bu karışım, külah makinesinde belli bir süre pişirildikten sonra dondurma külahı tüketime hazır hale gelir.

Dondurma külahı yapımı için dondurma külahı yapma makineleri kullanılıyor. Farklı çeşitlerde üretimler yapmayı sağlayan bu makineler, otomatik üretim özelliğine sahiptir. Kalite standartlarına uygun olan makineler, ticari işletmelerin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik üretimler gerçekleştiriyor. Ticari işletmeler, otomatik makineler sayesinde çok kısa sürede çok sayıda külah üretebiliyor. Özellikle günümüzde gelişen teknolojiler ile en yüksek üretim kapasitelerine sahip makineler ile el değmeden külah üretimi yapılabiliyor.

Pazar taleplerine bağlı olarak ürünler çeşitlendirilebiliyor. Kornet, tartolet gibi üretimler de gerçekleştirilebiliyor. Ürün çeşitliliğinin artması sayesinde tüketiciler birbirinden lezzetli dondurma ve külah seçimleri yapabiliyor. Külaha sadece dondurma değil çilek, kivi, muz ve çikolata gibi malzemeler de eklenebiliyor. Dilerseniz bu seçimlerin üzerine renkli şekerlemeler ekleyerek hoş bir görünüm ve lezzetli bir tat elde edebilirsiniz.

Dondurma külahları tatlı yapımında da tercih ediliyor. Normal kek karışımını fırın kabı yerine külahlara yerleştirerek pişirebilirsiniz. Üzerini krem şanti ile süslediğinizde eşsiz bir lezzet elde edebilirsiniz. Dondurma külahları geçmişte sadece dondurma ile bir araya gelse de günümüzde yalnızca dondurma servis etmek amacıyla kullanılmıyor. Truff, , puding ve meyveler de dondurma eklenmeden külahların içinde servis edilebiliyor. Özellikle farklı tatlar arıyorsanız, külah lezzetlerinin içine farklı lezzetler ekleyerek, hoş karışımlar elde edebilirsiniz.

Geçmişten günümüze hiç değer kaybetmeden gelmeyi başaran dondurma külahları hem yapım kolaylığı hem de dondurmaya kattığı lezzet ve yeme kolaylığı sağlaması ile her geçen gün farklı lezzet ve şekillerde üretilmeye devam ediyor.

Dondurma Külahı İçinde Ne Var?

Dondurma külahının içinde su, kabartma tozu, nişasta, yağ, vanilya, un ve karamel yer alıyor. Şeker eklenen hamur kullanılarak elde edilen dondurma külahı karbonhidrat, yağ ve protein içerir. Ortalama 78 gram olan bir külah; 170 kcal, %52 karbonhidrat, %41 yağ ve %7 proteinden oluşur. Külahın içine eklenen dondurma ve diğer yiyeceklere bağlı olarak toplam kalori miktarı da değişir.

Dondurma külahın kalorisini merak edenler için araştırmacılar, bir dondurma külahında yaklaşık bir dilim ekmek ile eşdeğer kaloride olduğunu açıklıyor. Bu lezzetli yiyeceğin içine dilediğiniz kadar farklı aromalarda dondurma, çilek, muz, kivi, elma gibi meyve ve farklı soslar ekleyerek çok lezzetli tadımlar yapabilirsiniz. Birbirinden farklı aromalarla üretilen dondurma çeşitleri, dondurma külahları ile daha çıtır çıtır ve lezzetli bir tada kavuşuyor. Çocukların en çok sevdiği tatlardan olan dondurmalar yeme kolaylığı sağlayan dondurma külahları ile eşsiz tatlara ve görüntülere dönüşüyor.

Dondurma Külahı Neye Benzer?

İlk üretildiği günden günümüze kadar en çok bilinen dondurma külahı şekli koni şeklindedir. Koni şeklindeki dondurma külahları ince yapılı ve gofret tadındadır. Koni şeklinde olan külahların içine karamelli, çikolatalı gibi aromalarla zenginleştirilmiş dondurmalar eklenir. Dondurma dendiğinde özellikle sade dondurma bilinen en klasik tattır. Koni şeklinde külahlar ile dondurma yemek çok daha kolaydır. Külahın kendi de çok lezzetli olduğu için dondurma ile eşsiz bir lezzet uyumu yakalar.

Günümüzde dondurmalar kadar külahlar da çeşitlendirilmeye başladı. Dondurma külahı çeşitlerinden biri de kornet külahlardır. Kornet külahlar diğer külah şekilleriyle kıyaslandığında daha kalın bir yapıda olan külahlardır. Tadı, koni külahlardan biraz daha aromalı ve boyutu daha büyük olabili.r Kıvamı da kıtır kıtır diye tanımlayabileceğimiz kornet külahlar, dondurma dışında çikolata sosları ve meyvelerle de zenginleştirilir. Bazı tüketiciler dondurma dışında sadece çikolata sosu, meyve ve çerezlerin eklendiği tatları da tercih edebilir. Birçok işletme tüketici taleplerine bağlı olarak, dondurma külahlarında tercihini kornet külahlardan yana kullanıyor.

Koni şeklinde külahlara alternatif olarak üretilen bir başka dondurma külahı şekli de olan altı düz dondurma külahlarıdır. Kısa ve kesik koni biçiminde olan bu külahlar da günümüzde sık görmeye başladığımız külah çeşitlerindendir. Bu tip dondurma külahlarının altı düz yapıda olduğu için düz bir yüzeyde sabit bir şekilde durabiliyor. Altı düz dondurma külahları sadece dondurma servisleri için değil, kek ve çeşitli tatlıların servisinde de tercih ediliyor.

Günümüzde tüketicinin ihtiyaçlarını ve beklentilerini karşılamaya yönelik birçok dondurma külahı şekilleri geliştiriliyor. İşletmelerin ihtiyacı olan birçok farklı külah çeşidini üretmeye yönelik makineler de son teknolojilerle tasarlanıyor. İşletmenize özel bir tasarıma sahip, aradığınız çözümlere uygun gelişmiş dondurma külahı makinelerine sahip olabilirsiniz.

Dondurma Külahı İlk Kim Tarafından Yapıldı?

 1800’lü yılların başlarında Fransız yemek kitaplarında bahsi geçtiği görülen dondurma külahlarının, tarihe geçen ilk üreticisi İtalyan asıllı Italo Marchioni’dir. 1896 senesinde Marchioni bu lezzeti üretmiş ve ilerleyen yıllarda ürünün seri üretimini gerçekleştirecek bir makine için patent başvurusu yapmıştır.

Dondurma Külahı İlk Kaç Yılında Tescil Edildi?

Italo Marchioni tarafından 1903 senesinde üretilen ve dondurma külahlarını otomatik olarak tasarlayacak olan makine, dondurma külahlarının tescil edildiği ilk tarih olarak biliniyor. Patent ile birlikte Marchioni, günümüzde oldukça popüler olan bu lezzeti dünyaya tanıtmıştır.

Dondurma Külahı Yapımı

Dondurma külahı, basit bir şekilde hazırlanabilecek bir üründür. Bunun için karıştırıcıya su, kabartma tozu, nişasta eklenerek çırpılmalıdır. Ardından çırpılan karışıma yağ, vanilya, un, karamel eklenir.

Külaha farklı bir aroma vermek için kakao veya şeker ilavesi gerçekleştirilebilir. Karıştırıcıda hızlı devirde çırpılan bu karışım, Gimaksan Makine külah makinesinde 90 saniye süreyle pişirildikten sonra dondurma külahları hazır hale gelecektir.

Dondurma Külahı Evde Yapılır mı?

Dondurma külahı satın alabileceğiniz bir yerde değilseniz veya bir gece ansızın canınız dondurmayı külahta yemek istediyse evde nasıl yapıldığının araştırmasına girişebilirsiniz.

 Evde külah yapmak istiyorsanız yumurta, şeker, un gibi malzemeler kullanmanız gerekecektir. Ancak bu zahmete katlanmamak adına profesyonel üretimleri tercih etmeniz daha avantajlı olacaktır.

Dondurma Külahı Üretimi

Dondurma külahı üretimi, belirli malzemelerle ve kalıplarla oldukça kolay bir şekilde gerçekleştirilebilir. Ticari işletmelerin gereksinim duyduğu ise, otomatik üretim sağlayan makine modelleridir. Bu şekilde hem seri hem de kolay bir şekilde üretim sağlanabilmektedir.

 Özellikle ülkemizdeki en yüksek üretim kapasitelerinden birine sahip olan Gimaksan makine geniş ekip ve ekipman sayısı ile el değmeden külah makinesi üretimi yapmaktadır. Üretim için gerekli olan ulusal ve uluslar arası belgelere sahip iç ve dış piyasada en çok tercih edilen ve tanınan firmadır.

Pazar taleplerine bağlı olarak ürünler kendi içerisinde çeşitlenmektedir. Böylece külah üretim tesisi içerisinde sarma kornet makineleri ve tartolet makineleri ile de üretimler gerçekleştirilmektedir. Ürün çeşitliliğinin artması sayesinde istediğiniz ürün türüne kolayca ulaşabilirsiniz.

Üretimde kullanılan büyük ölçekli tam otomatik külah makinesi ısı kaybını önleyen ve yüksek verimlilik sağlayan yapıya sahiptir. Üretim öncesinde külah çapı ve sayısı ile ilgili seçim yapılmakta, ardından seri üretime geçilmektedir.

Dondurma Külahının İçine Dondurma Dışında Hangi Yiyecekler Konulabilir?

İnce, orta ve sert gibi farklı kalınlıklara sahip olduğundan değişik yiyeceklerle birlikte de kullanılabilir. Çilek, kivi, muz ve çikolatanın birleşmesi ile külah waffle hazırlayabilirsiniz. Dilerseniz bunun üzerini renkli şekerlemeler ile süsleyerek hoş bir görüntü elde edebilirsiniz.

Meyve haricinde dondurma külahlarını tatlı yapımında da kullanabilirsiniz. Normal kek karışımını hazırlayıp fırın kabı yerine külahlara koyup pişirebilirsiniz. Üzerini krem şanti ile süslediğinizde eşsiz bir lezzete ulaşabilirsiniz.

Dondurma külahları yalnızca dondurma servis etmek amacıyla kullanılan bir ürün değildir. Truff, kek, kremşanti, puding ve meyveler de dondurma külahları içerisinde servis edilebilmektedir. Bunu hem evde misafirlerinize hem de restoran ve cafe gibi yerlerde uygulayabilirsiniz. Özellikle yeni alternatifler arayanlar için bu tarz kullanımlar son derece etkili olacaktır.

Dondurma Külahı Nerede Satılır?

Hangi amaçla kullanırsanız kullanın dondurma külahı satın almak istediğiniz pek çok yerde kolayca bulabilirsiniz. Toptan ve perakende olarak satışı sunulan bu ürünler ticari işletmeler tarafından külah yapma makinelerinde üretilip aynı işletme tarafından satılmaktadır. Arada herhangi bir aracı olmayacağı için bu sayede külahları daha uygun fiyatlardan satın alabilirsiniz.

Satış noktalarından külah alacağınızda kolilerdeki ürünlerin sayı, ağız çapı ve boy olarak farklılaştığını göreceksiniz. Üretimde tam otomatik özelliklere sahip olan külah makinesi kullanıldığından buna bağlı olarak ürünlerde çeşitlilik görülmektedir. Kullanım amacınıza bağlı olarak bunlar arasından seçim yapabilirsiniz. Örneğin meyvelerle birlikte kullanmak istediğinizde ağız çapı yaklaşık 5 cm, boyu ise 10 cm olan külahlar işinizi görecektir. Ürünü satın almak istediğiniz firma temsilcisi ile iletişime geçerek ihtiyacınıza uygun çözümler bulabilirsiniz.

Toptan Dondurma Külahı Fiyatları 2023

Dondurma külahları, toptan satışı gerçekleştirilebilen bir üründür. Bu satışlarda minimum 100 adet olmak üzere, dondurma külahı temin edilebilmektedir. 2023 yılı içerisinde fiyatları artış gösteren bir ürün kalemi olan dondurma külahları, üretici firmalar tarafından işletmelere temin ediliyor. Ancak bu külahların standart biçimleri ve aromaları olduğu için, ticari işletmeler kendi ürünlerini tasarlamak ve daha da ötesi markalı tasarımlara sahip olmak istiyorlar. Gimaksan Makine üretimiyle, işletmelerle buluşturulan külah yapma makineleri, bu gereksinimleri karşılayacak otomatik üretim seçenekleri sunmaktadır.

Dondurma Külahı Yapma Makinesi

Geçmişi yaklaşık 1800’lü yıllara kadar uzanan dondurma külahları, günümüzde ticari işletmeler tarafından özel olarak üretilebiliyor. Bu işlem için dondurma külahı yapma makineleri kullanılıyor. Farklı çeşitlerde üretimler yapmayı mümkün hale getiren bu makineler, otomatik üretim özelliğine sahip oluyorlar. Burada dikkat edilmesi gereken nokta, makinelerin kalite standartlarına uygun olmasıdır. Gimaksan Makine, ticari işletmelerin bu ihtiyacını karşılayan makine üretimlerini gerçekleştiren bir markadır. Ürün sertifika ve lisansları eşliğinde, kaliteye ve dünya standartlarına ulaşmak mümkündür.

Dondurma Külahı Kaç Kaloridir?

Şekerli hamur kullanılarak elde edilen dondurma külahı karbonhidrat, yağ ve proteinden meydana gelir. Buna göre ortalama 78 gram tüketilen bir külah 170 kcal olup içinde %52 karbonhidrat, %41 yağ ve %7 protein bulunmaktadır. Külahın içinde kullanacağınız yiyeceğin türüne göre toplam kalori miktarında değişiklik olacaktır.

Uzmanlar tarafından yapılan açıklamalara göre bir dondurma külahı yaklaşık bir dilim ekmek ile eşdeğer kaloriye sahiptir. Eğer bu külahı 100 gram dondurma ile birlikte yemek isterseniz bu durumda dondurmanın kalorisi ortama 190 kcal olduğundan toplam kalori artacaktır. Eğer bunu düşük tutmak istiyorsanız kakaolu, karamelli gibi aromalı dondurmalar yerine sade dondurma ile külahı bir araya getirebilirsiniz. Dondurma külahını çilek, muz, kivi, elma gibi meyvelerle birlikte tükettiğinizde de kalori biraz daha düşük olacaktır. Külahlar teknolojik makineler tarafından üretildiğinden kalorileri genellikle standart seviyelerde olmakta, içine koyduğunuz malzeme toplam kaloriyi etkilemektedir.

Külahta Dondurma

Sıcak yaz aylarının vazgeçilmez lezzetlerinin başında külahta dondurma geliyor. 7’den 70’e herkesin severek yediği bu lezzet elbette sadece dondurma kısmından oluşmuyor. Dondurma ve külahta dondurma bütünüyle bir lezzet şöleni oluşturuyor. Ve külah olmadan tüketilen bir dondurma hiçbir zaman külahta dondurmanın keyfini vermiyor.

Külahta dondurma başlı başına tüketilebilecek bir atıştırmalık ve ara öğün aslında. Yüksek besin değerleri içeren bir tatlı olarak her zaman besleyici bir seçenek oluyor. Yanında hiçbir farklı lezzete ihtiyaç duyulmuyor. Külahı ile birlikte yediğiniz bir dondurma tek başına yıldız bir tat olmayı başarıyor.

Külahlı Dondurma

Külahlı dondurmayı lezzetli ve eşsiz kılan en önemli detay şüphesiz ki külahı. Yediğiniz dondurmanın külahı ne kadar taze ve lezzetli olursa, dondurmadan o kadar büyük keyif alıyorsunuz. Kısacası dondurma külahı dondurmanın lezzetini bütünleyen çok önemli bir ayrıntı.

Bu nedenle tüm dondurmacılar en doğru koşullarda üretilmiş olan dondurma külahlarını tercih ediyor. Çünkü biliyorlar ki muhteşem lezzetteki dondurmalarını yine aynı muhteşem lezzete sahip külahlarla sunduklarında beğeni kazanıyorlar.

Külah Yenir Mi?

Sadece külah yemek için bile dondurma alan insanlar olduğunu düşündüğünüzde külah yenir mi sorusuna en etkili şekilde yanıt vermiş oluyoruz. Çünkü külah bir nevi pasta özelliği taşıyor. Evde yapılan külahlarda yumurta, şeker, un, tereyağı ve kabartma tozu bulunurken, endüstriyel makinalarda üretilen dondurma külahlarında nişasta, vanilya, karamel gibi ekstra malzemeler de bulunabiliyor. Dolayısıyla yediğimiz bisküvi ve pastalardan hiçbir farkı bulunmayan külahlar da besin değeri yüksek öğeler arasında yer alıyor ve güvenli bir şekilde tüketiliyor.

Dondurma Külahında Süt Var Mı?

İster evinizde isterseniz de endüstriyel makinalarda külah yapın, dondurma külahı üretilirken hamura ihtiyaç duyuluyor. Elbette bir karışımı un ile harmanlayabilmek ve hamur haline dönüştürebilmek için sıvı bir malzeme gerekiyor. İşte bu sıvı malzeme seçiminde iki farklı alternatife sahipsiniz.

Külah hamuru yapabilmek için su kullanabileceğiniz gibi bunun yerine çok daha lezzetli ve daha besleyici olması için süt de kullanabilirsiniz. Birbirinden farklı lezzetlerde külah hamuru tarifleri bulunuyor.

Dolayısıyla külahta dondurma yerken büyük bir keyif aldığınız külahların içerisinde süt olup olmadığı üreten firmaların kullanmış oldukları reçeteye bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Dondurma külahı neyden yapılır konusunda gerekli olan ana malzemelerin dışında eklemek istediğiniz farklı lezzetler tamamen sizlerin tercihine bağlı oluyor.

Külah Dondurma Kilo Yapar Mı?

Belki de külahta dondurma tüketmenin en büyük handikaplarından birisi kilo yapıp yapmadığı konusudur. Bir külah dondurma kaç kalori ya da dondurma yemek diyetimi bozar mı gibi sorular en çok merak edilen konular arasında yer alıyor.

Elbette hem dondurma hem de dondurma külahı içerisinde kilo aldıran birçok farklı besin bulunuyor. Ancak bu besinlerin günlük hayatta tükettiğiniz birçok ürün içerisinde bulunduğunu düşündüğünüzde ortaya şöyle bir durum çıkıyor;

Eğer dengeli beslenen ve egzersize önem veren bir yapıya sahipseniz canınız istediği anlarda dondurma tüketmenizde hiçbir sorun bulunmuyor. Bazı diyet listelerine haftada 2-3 kez tüketilmek üzere dondurma eklenebiliyor. Burada en önemli detay tüketilen besinlerin sıklığını ve miktarını ayarlamak. Tüketimi abartarak bir çılgınlık haline dönüştürmediğiniz sürece külahta dondurma kilo yapma riskini taşımıyor.

Kısacası içerisinde kilo aldırma riski bulunan her tür besini dengeli ve ölçülü bir şekilde tüketmeniz gerekiyor. Külah dondurma da kilo aldırma riski bulunan besinlerden birisi olduğu için ölçülü tüketim tavsiye ediliyor.

Kornet Külah

Bazı markalar üretmiş oldukları ürünler ile öylesine bütünleşiyor ki, zaman içerisinde markanın adı ürünün adı haline geliyor. Herkesin farkında olmadan marka adıyla özdeşleştirdiği bu ürünlerden bir tanesi de kornet külahlar. Tüketiciler tarafından çok sevilen bu dondurma külahı türü lezzetli ve çıtır yapısıyla büyük ilgi görüyor. Bazı kornet külahların sonunda bulunan çikolata kaplı kısım ise oldukça büyük keyif veriyor.

Kornet külahlar klasik dondurma külahına göre farklı bazı özellikler taşıyor. Örneğin kornet külah sarı renkte üretilebildiği gibi kakaolu olarak kahverengi renkte de üretilebiliyor. Bu tür bir farklılık dondurma tutkunlarının yedikleri dondurmadan daha büyük bir haz almasını destekliyor. Dondurmanızı seçerken külahınızda da farklı lezzetler buluyor olmanız sizleri mutlu ediyor.

Kornet Külah Nereden Alınır?

Dondurma külahı çeşitlerinden bir tanesi olan kornet külahlar, diğer külah şekillerine kıyasla daha kalın bir yapıdadır. Bu yüzden kıvamı da kıtır kıtır diye tanımlayabileceğimiz şekildedir. Birçok işletme dondurma külahlarında tercihini kornet külahlardan yana kullandığı için üretimleri bir hayli yaygındır.

Dondurma Külahı Yapma

Dondurma Külahı Firmaları

Dondurma külahlarını müşterilerine sunan ticari işletmelerden bazıları, kafeler ve pastanelerdir. Bu nedenle toptan dondurma külahı fiyatları ya da külah yapma makinelerinin araştırması işletme sahipleri tarafından sıklıkla yapılmaktadır. Gimaksan Makine, bu işletmelerin ihtiyacı olan birçok farklı külah çeşidini üretmeye yönelik makineler tasarlamaktadır. Markanızın logosunu taşıyacak işletmenize özel bir tasarıma sahip olmak istiyorsanız, aradığınız çözümlemeyi Gimaksan Makine ile bulabilirsiniz.

Altı Düz Dondurma Külahı

Koni biçimli külahlara bir alternatif olarak ortaya çıkmış olan altı düz dondurma külahları, kısa ve kesik koni biçimindedirler. Bu tip dondurma külahlarının altı düz olduğu için, bir yüzeyde sabit bir şekilde durması daha kolaydır. Yalnızca dondurma için değil, kek ve çeşitli tatlıların servisinde de bu külahların tercih edilmesi söz konusudur.

 

 

by Şirket Yöneticisi

Sizlere en iyi ve en doğru bilgiyi vermek için süreki olarak yazılarımızı güncelliyoruz.

GİMAKSAN MAKİNEMerkez
Türkiye'de ilk ve tek külah makineleri üreticisi olmaktan gurur duyuyoruz.
YERLERİMİZBizi nerede bulabilirsiniz?
gimaksan makine
BİZİ TAKİP EDİNGimaksan Sosyal Medya
Sosyal medya'da birlikteyiz ! Gelişmeler'den ve projelerimizden haber almak için bizi takip etmeniz yeterli .
GİMAKSAN MAKİNEMerkez
Türkiye'de ilk ve tek külah makineleri üreticisi olmaktan gurur duyuyoruz.
YERLERİMİZBizi nerede bulabilirsiniz?
gimaksan makine
BİZİ TAKİP EDİNGimaksan Sosyal Medya
Sosyal medya'da birlikteyiz ! Gelişmeler'den ve projelerimizden haber almak için bizi takip etmeniz yeterli .